Några Fantastiska behandlingsfall under 2016

Publicerad Wednesday, February 15, 2017 10:15
Traditionell Kinesisk medicin (TCM)

Hej Alla Qigong-vänner!

 

I år firar Nordiska Qigong Skolan och TCM Akademin 25-årsjubileum. Pu Guang har rest runt till bl.a. Umeå, Luleå och Stockholm för att träffa gamla kursdeltagare. Han har hållit kurser i Medicinsk Qi Gong och tagit emot personer för behandling. Många som har vänt sig till Pu Guang för hjälp har fått fantastiska resultat. Det finns så många spännande och fascinerande händelser under 2016 som vi gärna vill berätta om.

För ett år sedan fick en läkare och forskare i kinesisk medicin Nobelpriset. Det visar att man inom den moderna medicinen, världen över, har börjat uppskatta traditionell kinesisk medicin. Om den traditionella kinesiska medicinen kan liknas vid ett 5000 år gammalt träd så skulle den kunskap som gav Nobelpriset motsvara ett löv i detta träd – så mycket mer kunskap finns som inte är känt här i västerlandet. Tyvärr är det fortfarande så att man fokuserar på läkemedel inom kinesisk medicin dvs. örtmedicin, och inte känner till alla möjligheter med den kinesiska medicinen. Det är t.ex. inte så känt att kinesisk medicin inriktar sig på att hjälpa kroppen att läka sig själv, inte heller att man kan hjälpa kroppen att bli frisk utan att använda läkemedel. Genom sitt arbete, visar emellertid Pu Guang hur detta går till.

 

I februari åkte Pu Guang till Storuman och höll en helgkurs i medicinsk Qi Gong. En 87-årig kursdeltagare hade haft ont i ryggen och tinnitus i många år, men efter två dagars träning blev hon förvånad över att hennes smärta i ryggen var helt borta och att hon inte hade tinnitus längre. Hon blev väldigt glad och lycklig! Hon trodde inte att hon skulle kunna få hjälp i en sådan ålder.

 

Det är aldrig för sent att lära sig och att träna denna medicinska Qigong metod ”Fem Sätt för långt Liv”. Detta Qigong program är utmärkt för äldre människor. Man kan få må bra och få ett längre, friskare och lyckligare liv.

 

 

 

En Ö-viksbo deltog i helgkursen i medicinsk Qi Gong den 19-21 februari. Hon hade allvarlig migrän och hade ätit medicin regelbundet under många år. Två månader senare berättade hon glatt om de stora förändringar, som blivit för henne, efter kursen:

*Inget migränanfall längre på grund av dagliga Qigong-övningar

*Mindre stress trots stressigt jobb

*Ser saker och ting klarare, blir mer energifylld och får mer gjort i sitt vardagsliv

*Har gått ner i vikt

*Har fått bra hållning på ryggen

*Hennes ledbandsskada har börjat läka. Hon har fått ökad rörlighet och har mindre ont

*Klimakteriska svettningar blev betydligt mindre

*Är varmare inombords. Innan frös hon med kalla händer och fötter

*Klarar sig bättre mot förkylning till och med när folk runt omkring henne varit

förkylda

*Har fått ett mer harmoniskt förhållande till familjen

*Har börjat löpträna

 

Hon sa att Qi Gong totalt har förändrat hennes liv!

 

Alla som tränar denna medicinska Qigong metod kan få detta fantastiska resultat!

 

 

 

I april höll Pu Guang en helgkurs i medicinsk Qi Gong i Umeå. En kursdeltagare hade stora blå märken på händerna, benen och fötterna. Det gjorde ont och kliade. Två veckor tidigare hade hon hållit på med att rensa tarmarna med örtblandningar. Det var då hon fick denna starka reaktion. Hon kunde inte få hjälp någonstans. Därför kom hon till kursen och tränade Qi Gong med Pu Guang. Under kursen försvann allt ont och all klåda.

Två veckor efter kursen försvann även alla blåa märken.

 

Qi Gong träning hjälper kropp att rensa bort giftiga ämnen och slaggprodukter.